Ο τεχνικός σου στη Θεσσαλονίκη!

Χρειάζεστε βοήθεια; 6980788831 & 2314052853

  • Φιλώτα 10, Θεσσαλονίκη

    Παλιά λαχαναγορά (αρχές Αγ. Δημητρίου)

  • Δευτέρα - Κυριακή

Γιατί πρέπει να κάνουμε service στο κλιματιστικό μας;

Οι περισσότεροι θα λέγανε πως το κάνουμε απλά για να μη χαλάσει. Δεν είναι ο μόνος λόγος όμως που το κλιματιστικό χρειάζεται συντήρηση.

Οι λόγοι είναι πολλοί και είναι οι εξής:

Για την υγεία μας!

Ως γνωστό στο κλιματιστικό μαζεύονται μύκητες, μικρόβια και διάφοροι μικροοργανισμοί οι οποίοι είναι βλαβεροί για την υγεία μας, καθώς και διάφορες οσμές και μούχλα! Επίσης, εκεί εμφανίζεται και το πιο επικίνδυνο μικρόβιο της νόσου των κλιματιστικών (Legionella
Pneumonia).

Για την οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενεργείας.

Όταν το στοιχείο και τα φίλτρα του κλιματιστικού είναι γεμάτο βρωμιές, δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο όπως όταν είναι καθαρό, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να δουλεύει περισσότερες ώρες και έτσι να καίει περισσότερο ρεύμα.

Για τη μέγιστη απόδοση.

Όπως είπαμε και προηγουμένως, όταν το κλιματιστικό είναι καθαρό μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Όταν είναι ”μπουκωμένο” από μέσα και από έξω δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά!

Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ξέρουμε όλοι πως οτιδήποτε έχει σχέση με μηχανές και κινητήρες, όταν συντηρείται σωστά, έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής! (όπως ακριβώς και με τα αυτοκίνητα.)

Γιατί το κόστος επισκευής ενός συμπιεστή κοστίζει σχεδόν όσο η μισή συσκευή!

Όπως είπαμε και πιο πάνω, όταν το στοιχείο και τα φίλτρα είναι γεμάτο βρωμιές και σκόνες, η μηχανή αναγκάζεται να δουλέψει περισσότερο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να κάψει τη μηχανή!