Ο τεχνικός σου στη Θεσσαλονίκη!

Χρειάζεστε βοήθεια; 6980788831 & 2314052853

  • Φιλώτα 10, Θεσσαλονίκη

    Παλιά λαχαναγορά (αρχές Αγ. Δημητρίου)

  • Δευτέρα - Κυριακή

Καθαρισμός της εξάτμισης του στεγνωτηρίου σας

Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες της διάσπασης του στεγνωτηρίου είναι η φραγμένη ή μερικώς φραγμένη γραμμή εξαερισμού. Όταν η γραμμή εξαερισμού σας φράξει, μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση και θραύση των πηνίων του ηλεκτρικού στεγνωτηρίου σας.

Τα στεγνωτήρια μπορεί να διατρέχουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς εάν γίνουν φραγμένα. Το χνούδι μπορεί να είναι εύφλεκτο με την πάροδο του χρόνου.

Συμβουλές συντήρησης στεγνωτηρίου

Ο τακτικός καθαρισμός της παγίδας χνούδι στο στεγνωτήριο και ο εξαερισμός των καυσαερίων μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή παρατεταμένων χρόνων στεγνώματος και υπερβολικής χρήσης ενέργειας.

Συνιστώ πάντα τον καθαρισμό του εξαεριστήρα των στεγνωτηρίων τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Εάν σχεδιάζετε το εξαερισμό σας, χρησιμοποιείτε πάντα άκαμπτο και όχι εύκαμπτο αγωγό. Το χνούδι μπορεί να παγιδευτεί στις αρθρώσεις του εύκαμπτου αγωγού.

Εάν χρησιμοποιείτε φύλλα στεγνωτηρίου υφασμάτων στο στεγνωτήριο σας, προτείνω να χρησιμοποιήσετε λίγο αλκοόλ τρίψιμο σε ένα μαλακό πανί στις λωρίδες αισθητήρα που βρίσκονται στο εσωτερικό του στεγνωτηρίου σας.

Η αφαίρεση της συσσώρευσης θα επιτρέψει στον αισθητήρα να διαβάσει την υγρασία πιο αποτελεσματικά, εξοικονομώντας χρήματα, γι ‘αυτό τα έβαλε στο στεγνωτήριο.